Wat is Fit@Work?

Wat is Fit@Work?

Fit@Work is het bewegingsprogramma dat onderdeel is van het Fernandes Gets Fit gezondheidsbeleid.

 

In samenwerking met verschillende sportscholen in Suriname wordt de mogelijkheid geboden om op kosten van de werkegever individueel te trainen of lessen te volgen, om te werken aan cardio, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

 

Per jaar zijn er 2 trajecten die 5 tot 6 maanden duren, waar de medewerkers zich voor kunnen opgeven. Aan het begin, in het midden en aan het eind van dit traject worden hun biometrische waarden opgemeten (buikomtrek, gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet, lichaamsleeftijd en BMR) en genoteerd. Dit om de voortgang te monitoren. Ook wordt er een persoonlijke challenge met de Fit@Work coordinator samengesteld zodat je gericht aan je doelen kan werken. Behaal je jouw challenge aan het einde van het traject, dan wordt je hiervoor beloond en ontvang je een prijsje. Ieder traject wordt op een leuke manier afgesloten, waar enkele deelnemers in het zonnetje worden gezet.

 

Tijdens de trajecten worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Deze kunnen bestaan uit sportactiviteiten of educatieve sessies. Klik hier voor een overzicht van de verschillende events. 

 

  • Wat is Fit@Work?

BMI Calculator

Lengte in cm:
Gewicht in kg:


Uw BMI is: ?
Resultaat:

Calorie Calculator

Energiebehoefte Calculator